Seminarii şi ateliere

Seminarii şi ateliere

Membrii echipei noastre au experienţă în coloborarea cu voluntarii, lucrând atât cu indivizi, cât şi cu companii. Sunt antrenaţi să se implice, să împărtăşească şi să îmbogăţească experienţă posibililor parteneri şi voluntari.

Mai mult, partenerii noştri sunt manageri de eveniment şi bucătari licenţiaţi, pasionaţi de ospitalitate şi tradiţii culinare.

Oferta noastră de training include:

Training pentru creşterea responsabilităţii sociale corporatiste

Acest curs este util managerilor şi supervizorilor care au un interes pentru probleme legate de sustenabilitate şi cum pot fi acestea aplicate unei companii. Este de asemenea util celor care caută să îmbunătăţească profilul organizaţiei lor, să crească competitivitatea şi profitabilitatea prin punerea în aplicare a unui program de Responsabilitate Socială Corporatistă.

Descrierea trainingului (în limba engleză)

Training de management al evenimentelor

Fie că este vorba despre o conferinţă naţională, o sesiune de training a specialiştilor, o întâlnire publică sau o strângere de fonduri locală, evenimentele reprezintă imaginea organizaţiei voastre şi unul dintre cele mai bune instrumente de dezvoltare pe care le aveţi. Acest eveniment de 2 zile, cursul de management al evenimentelor, oferă un ghid practic care vă va lăsa cu un set de instrumente care vă va ajuta să organizaţi activităţi viitoare cu încredere şi fler.

Descrierea trainingului (în limba engleză)

Training de gătit

Trainingul nostru de gătit nu este doar despre gătitul practic ci mai mult, dezvoltă abilităţi de prezentare a mâncării, igienă şi siguranţă în bucătărie. Într-un cadru informal şi relaxat, poate fi ocazia ideală pentru sesiunile de team-building corporatist, dedicate grupurilor largi, sau ca şi un curs de gătit pentru indivizi care îşi doresc să experimenteze noi posibilităţi şi oportunităţi.

Descrierea trainingului (în limba engleză)

Sign up for our newsletter